6.9 C
Valencia

Pallarés: “El Consell no està complint amb els pagaments en els Programes d’Ocupació de la Generalitat en el Maestrat”

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Alcaldes de la comarca del Maestrat han denunciat impagaments del Consell en els Programes d’Ocupació de la Generalitat. “Les suposades subvencions que havien d’arribar als ajuntaments per a contractar a aturats per a realitzar actuacions en l’àmbit forestal, a través d’EPAMER 2017, o per a fomentar la contractació d’aturats de llarga durada i d’aturats menors de 30 anys, a través de l’EMCORD 2017, han acabat asfixiant als ajuntaments que encara no han rebut ni un sol euro d’aquestes subvencions”.

La secretària del Partit Popular de la província de Castelló en la zona nord,  Ángeles Pallarés, fent-se ressò del malestar dels alcaldes de la comarca, ha lamentat que en “incomplir la Generalitat les seues obligacions de pagament són els mateixos ajuntaments els que han hagut d’assumir el pagament de la nòmina dels treballadors”. Tant és així, ha apuntat Pallarés que “consistoris com el de La Salzadella han hagut de demanar una pòlissa de crèdit per a pagar les nòmines als treballadors a través del capítol 1 de personal”.

La dirigent del PPCS ha titllat “d’insostenible” la situació d’alguns municipis com per exemple Xert on són 14 els treballadors contractats a través d’aquests programes que havien de ser subvencionats per la Generalitat i les nòmines dels quals fins al moment han hagut de ser sufragades pel consistori “amb la consegüent deterioració i afecció a la liquiditat d’ajuntaments xicotets que per si mateix han de fer encaix de botillós per a garantir el manteniment de serveis indispensables per al ciutadà”.

Per aquest motiu, Pallarés ha instat a la Conselleria a “assumir les seues obligacions i fer front a aqueixos pagaments de manera immediata i amb caràcter retroactiu perquè el que no pot ser és que Compromís i PSOE abanderen polítiques d’inserció i foment d’ocupació amb els diners dels altres deixant als ajuntaments sense cobrar i en una situació molt crítica”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià