Diversos detinguts per donar una pallissa a l’amo d’un bar de València

La víctima va exigir-los el pagament, moment en què la van emprendre a colps amb l'home.

Agents de la Policia Nacional han detingut entre el matí del diumenge i la d’ahir, a València a tres homes d’entre 23 i 30 anys d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de lesions, després de pegar-li una pallissa el matí del diumenge, a l’amo d’un bar, del qual es van anar sense pagar. Un dels implicats va ser detingut al cap de pocs minuts, per la patrulla que va auxiliar a l’amo i els altres dos van ser detinguts ahir al matí.

Els fets es van produir el matí del diumenge quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala de 091 perquè es dirigiren a un bar del districte de Patraix, on pel que sembla uns joves havien agredit a l’amo d’un bar. Una vegada en el lloc van localitzar a un home sagnant per nas i templa, a més de tindre les dos òrbites dels ulls semitancades, el septe nasal esclafat i una inflor al cap, per la qual cosa li van oferir atenció sanitària, manifestant que anava pels seus propis mitjans a l’hospital.

Els policies van esbrinar que moments abans tres homes se n’havien anat del bar sense abonar les consumpcions, per la qual cosa la víctima va eixir després d’ells a exigir-los el pagament, moment en què la van emprendre a colps amb l’home.

Els agents van donar diverses batudes per la zona amb la descripció dels tres atacants, localitzant a escassos metres a un dels implicats, que després de diverses comprovacions va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

Una vegada en les instal·lacions policials, la policia va iniciar les perquisicions per a localitzar als altres dos atacants, que van ser identificats durant el matí d’ahir.

Finalment els agents després de diverses gestions van localitzar a tots dos homes en els seus domicilis, on van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

Els detinguts, tots amb antecedents policials per fets similars, han passat a disposició judicial.

CatalàEspañol