24.6 C
Valencia

Pamesa compra el 50% d’Argenta i desbanca a Porcelanosa

Pamesa augmenta les vendes un 9% i supera els 700 milions.

- Publicitat -AVL

El grup de Fernando Roig, que ja era el major fabricant ceràmic espanyol, es converteix en el soci d’un dels grups locals que més ha crescut en els últims anys i que va facturar 280 milions en 2019.

Colp d’efecte de Fernando Roig, amo de Pamesa, a penes uns dies després del tancament de Cevisama, la gran cita de la indústria del taulellet espanyola. Pamesa, que ja és el major productor europeu per volum, ha anunciat un acord amb els amos d’Argenta i Cifra Cerámica per a prendre el 50% de totes dues signatures del taulellet, una de les empreses locals que van aprofitar la crisi immobiliària per a obrir-se un buit i créixer davant els problemes d’altres fabricants històrics.

A més, Argenta està construint juntament amb un soci local una planta a Mèxic, un país des del qual abordar el fort desenvolupament del negoci als Estats Units.

L’acord no inclou la compra en altres societats participades pels socis d’Argenta Cerámica i Cifra Cerámica, relacionades amb el sector ceràmic, ni de cap altre sector.
La gestió de totes dues companyies continuarà sent realitzada pels actuals responsables, i els socis involucrats en la gestió d’Argenta i Cifra mantenen el 50% del capital social de totes dues empreses.

Este acord permetrà a totes les companyies obtindre sinergies, economies d’escala i avantatges competitius que es traduiran en millores de productivitat i resultats.

Amb este acord Argenta Cerámica i Cifra Ceràmica passen a tindre com a soci al principal productor ceràmic europeu el que els permetrà escometre determinats projectes en els pròxims anys que permetran un creixement rellevant de la seua activitat.

El Grup Pamesa segueix amb la seua política d’inversió en el sector ceràmic a la província de Castelló, esta vegada amb l’adquisició del 50% del capital social d’estes dues sòlides companyies que el seu volumen de negoci agregat va aconseguir els 280 milions d’euros en l’exercici 2019. Per la seua part Pamesa va aconseguir els 704 milions d’euros l’any passat.

La seua integració generarà el major grup del taulellet espanyol per vendes, ja que fregarà els mil milions d’euros, i superarà a Porcelanosa, que també inclou altres negocis relacionats amb l’equipament del bany. Pamesa també aconsegueix una part del seu negoci de l’energia i les matèries primeres per al sector.

La materialització d’este acord requereix la formalització de determinades operacions mercantils i societàries addicionals que està previst que es finalitzen en els pròxims mesos.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,732FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià