L’Oficina Pangea d’Alcalà-Alcossebre celebra “Aprenem a cuinar diferent”

A través d'este taller de cuina, que reuneix l'Associació de la Dona Gaspatxera amb dones de col·lectiu migrant de la localitat, es fomenta la interculturalitat.

La Regidoria de Benestar Social i Igualtat, a través de l’Oficina Pangea, celebra un nou taller de cuina “Aprenem a cuinar diferent” que, durant quatre sessions, reunirà integrants de l’Associació de la Dona Gaspatxera amb dones del col·lectiu migrant residents en la localitat.

El primer taller va tindre lloc el dimecres 21 d’octubre i els següents tindran lloc el 28 d’octubre, 4 de novembre i 11 de desembre. Les sessions consisteixen en l’elaboració de receptes “gaspatxeres” amb altres dels països de procedència de les participants. La finalitat d’esta mena d’activitats és fomentar l’intercanvi cultural i la integració, prenent la gastronomia com un vincle d’unió.

La regidora Melina Fradejas, que va acompanyar les participants en el primer dia del taller, va destacar que “iniciatives com esta ens ajuden a aconseguir la integració en accions del dia a dia”.

" "
CatalanSpanish