Confisquen al voltant de 800 paquets de tabac ocultes en maletes en l’aeroport de València

Els agents van procedir a denunciar a dues persones de nacionalitats russa i letona com a presumptes autors d'una infracció a la Llei Contraban.

tabac

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar la comissió d’infraccions de contraban de tabac en l’Aeroport de València, en el dia d’ahir 8 de novembre es va realitzar una inspecció en les maletes de dos passatgers procedents de Viena (Àustria), trobant-se en el seu equipatge multitud de paquets de tabac.

Els passatgers un home de nacionalitat lituana i una dona de nacionalitat russa d’edats compreses entre 37 i 48 anys, portaven amagades sobre 800 paquets de tabac en el seu equipatge, que van ser interceptades pel Destacament Fiscal de l’Aeroport de València.
Per aquests fets es va procedir a estendre acta-Denúncia a aquestes persones, com a suposats autors d’una infracció a la Llei de Contraban.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder eradicar el tràfic de contraban i substancies estupefaents en el Port i Aeroport de València.

Publicitat