Detenen a València a una parella per estafa en lloguers d’habitatges

Les llogaven sense coneixement dels seus propietaris en disposar de les claus dels habitatges que no havien retornat ja que havien regentat una immobiliària.

lloguers
PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a una parella de 38 i 45 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte d’estafa, després d’estafar almenys a dues persones en el lloguer de dos immobles. A més a la dona també se li imputa el delicte de robatori amb força, després de pel que sembla sostraure electrodomèstics d’un domicili.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que un home hauria sigut enganyat en el lloguer d’un habitatge. Els policies van esbrinar que l’home havia quedat amb una dona després de veure un domicili en lloguer a través d’una xarxa social, lliurant-li 600 euros en efectiu en concepte d’honoraris de la immobiliària i el primer mes de lloguer. La víctima va continuar realitzant pagaments en concepte de lloguer a la suposada agent immobiliària.

PublicitatRovira  

Els agents van esbrinar que la dona al costat de la seua parella hauria llogat l’habitatge sense el consentiment del propietari de la mateixa i que aquests temps arrere havien regentat una immobiliària. Els sospitosos pel que sembla tenien en el seu poder nombroses claus dels habitatges que haurien tingut en venda i en lloguer en tenir-les en la seua cartera d’habitatges de la immobiliària.

Els investigadors van descobrir que a més la dona hauria sostret electrodomèstics d’un altre habitatge, així com llogat una altra a una jove sense el coneixement del seu propietari. La mare de la propietària va descobrir estris de la inquilina quan l’habitatge no havia d’estar llogada.

Els agents després d’esbrinar la identitat dels sospitosos i realitzar les comprovacions oportunes els van detenir com a presumptes autors d’un delicte d’estafa i a la dona també se li imputa el delicte de robatori amb força.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat