Cap dels pares ha col·laborat en la recerca dels menors assassinats a Godella

La falta de col·laboració amb la Guàrdia Civil ha centrat la sospita en els pares des del primer moment.

La mort de dos menors (una xiqueta de 5 mesos i un xiquet de 3 anys) ha sacsejat la localitat de Godella i tota comarca de l’Horta. Tot ha començat quan una discussió dels pares ha fet que un veí de la localitat posara en alerta a les forces de seguretat després de ser testimoni de l’altercat quan va veure a la dona corrent semidesnuda i al pare perseguint-la amb una pistola.

“No es preocupen. Estan tots morts”

Els pares van ser interrogats per la Guàrdia Civil en la caserna de Montcada “amb poc èxit”, s’ha desplegat un immens operatiu per tal de trobar els menors en els voltants de Godella. Els pares, d’uns 30 anys, ell belga i ella mexicana, estaven ocupant un habitatge de forma presuntament il·legal, van ser poc col·laboradors i això ja disparava les sospites dels efectius de rescat.

“Morireu tots”

En el domicili, els guàrdies civils ja havien trobat inicialment rastres de sang, en la piscina i en una caseta, encara que sense trobar als xiquets. Tots dos presenten algun tipus de desequilibri mental, segons han informat des de la Guàrdia Civil. En les seues declaracions, ell ja havia dit: “No es preocupen. Estan tots morts”. Ella, per part seua, havia parlat de “ressuscitar” als xiquets i de la necessitat de “bussejar”. En un dels murs de la casa han trobat una pintada amb unes paraules similars a les que ha dit el pare: “Morireu tots”.

Publicitat