Els pares dels menors morts de Godella estan acusats d’homicidi

Els resultats de l'autòpsia que es practicarà als menors determinaran el motiu de la defunció que, de moment, no ha sigut concretat

Diversos agents en els limítrofs de la casa familiar de Godella on ha tingut lloc el succés. EFE

Els pares dels dos germans trobats morts este dijous en el terme municipal de Godella romanen detinguts per un suposat delicte d’homicidi, segons ha informat a Efe la Guàrdia Civil.

Tots dos romandran en la caserna de la Guàrdia Civil de Montcada fins que passen a la disposició del jutjat de Paterna que s’ha fet càrrec del cas, previsiblement este dissabte.

Els resultats de l’autòpsia que es practicarà als menors determinaran el motiu de la defunció que, de moment, no ha sigut concretat per la Guàrdia Civil, que porta les investigacions, segons estes fonts.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 de Paterna, en funcions de guàrdia, ha assumit la investigació per la mort dels dos menors a Godella i ha decretat el secret de les actuacions, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El jutge va autoritzar en la tard nit d’aquest dijous l’aixecament dels cadàvers i el seu posterior trasllat a dependències de l’Institut de Medicina Legal per a la pràctica de les corresponents autòpsies.

Segons el TSJCV, l’instructor ha incoat un sumari per dos delictes d’homicidi, sense perjudici d’ulterior qualificació, mentre la Guàrdia Civil continua practicant diligències d’investigació.

Publicitat