Detinguts els pares d’una xiqueta hospitalitzada a La Fe per presumptes maltractaments

Una bebé d'un mes roman ingressada a l'Hospital La Fe de València després de patir lesions, hematomes en la cara i fractura cranial suposadament comeses pels seus pares, de 28 anys, que van ser detinguts com a presumptes autors del maltractament.

Una bebé d’un mes roman ingressada a l’Hospital La Fe de València després de patir lesions, hematomes en la cara i fractura cranial suposadament comeses pels seus pares, de 28 anys, que van ser detinguts com a presumptes autors del maltractament.

Segons la Policia Nacional la xicoteta va ingressar el dimarts de la setmana passada en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) pediàtrica, on es troba en “coma induït”.

Des del centre hospitalari han confirmat que la bebé roman ingressada en el centre i que el seu pronòstic és reservat.

Les fonts policials han informat que dijous passat 29 de novembre els pares van ser detinguts com a suposats autors d’un delicte de maltractaments a la seua filla d’un mes de vida i van passar a disposició judicial.

El diari Levante-EMV informa aquest dimarts de la detenció i assenyala que els pares van ser posats en llibertat després d’acollir-se al seu dret a no declarar en el Jutjat d’Instrucció número 4 de València, en funcions de guàrdia.

El jutge, segons aqueixa informació, va acordar una ordre d’allunyament de 200 metres respecte a la víctima i es va inhibir a favor dels jutjat de Torrent, ja que els fets es van produir en un municipi de la comarca valenciana de l’Horta Sud.

Publicitat