15:03 - sábado, 2 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Parricida detinguda en Godella per apunyalar son pare

Una dona de 34 anys va matar el dilluns al seu pare a ganivetades com a fruit d’una discussió familiar en el domicili situat en la carretera de Rocafort, on residien la víctima i la seua filla. Diverses patrulles de la Policia Nacional i Policia Local van acudir amb urgència al lloc i van detenir a la presumpta parricida.

Després de ser alertats de l’apunyalament, dos agents de la Policia Local de Godella es van desplaçar al domicili i van auxiliar a l’home; i al mateix temps, una patrulla de la Policia Nacional arrestava a la dona, que no va oferir resistència.

La dona detinguda pateix problemes mentals, pel que sembla, i ja havia protagonitzat diversos incidents violents amb anterioritat en la població, segons van informar fonts policials. La víctima tenia 66 anys i no era la primera que vegada que era agredida per la seua filla. La Policia Local va reduir a la malalta mental en una d’aquestes ocasions i la va traslladar a l’Hospital Arnau de Vilanova perquè rebera assistència psiquiàtrica.

Amb aquest crim són ja 32 els parricidis registrats a la Comunitat Valenciana des de l’any 2000.

Últimas noticias

Contenido relacionado