viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un pas subterrani unirà a 18.000 veïns de l’Alcúdia de Crespins i Canals

L’Alcúdia de Crespins podrà veure realitzada una antiga reivindicació del municipi, la construcció d’un pas subterrani que unisca al municipi amb Canals i a una població de 18.000 persones. Després del vistiplau d’Adif que tècnicament és una infraestructura viable, l’Ajuntament del municipi ha sol·licitat el suport de la Corporació provincial, en una visita del president, Jorge Rodríguez a la localitat.

“El fet que 18.000 persones tinguen un accés senzill i segur és suficientment important perquè la Diputació de València manifeste la seua voluntat d’implicar-se en aquesta solució”, ha reconegut Rodríguez, qui ha estat acompanyat per l’alcalde del municipi, Roberto Granero, i pels diputats Pablo Seguí i Evarist Aznar.

Per la seua banda, el regidor municipal ha assegurat estar “molt content i agraït a la institució provincial pel seu compromís amb els pobles, per donar-nos autonomia i suport en projectes tan importants com aquest”. El projecte consisteix en la supressió del pas a nivell actual i en la seua substitució la creació d’un subterrani que permeta la connexió entre el municipi i Canals.

Segons ha explicat l’alcalde Roberto Granero, es tractava d’una visita molt esperada, ja que des de l’arribada del nou equip de Govern a la institució provincial s’han invertit al voltant de 700.000 euros a través dels diferents plans de la Corporació, com el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), l’antic Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS), i el Fons de Cooperació Municipal, en aquest cas, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana.

Una assistència que el regidor municipal ha agraït enormement: “Estem molt contents amb la nova Diputació, amb els criteris que estan utilitzant i en les prioritats que estan mostrant, perquè ens dóna autonomia als municipis”, ha assegurat. D’aquesta manera, Roberto Granero ha assenyalat que amb els fons dels últims PPOS s’ha pogut contractar a persones de la borsa de treball en gestió directa, s’han asfaltat alguns carrers del poble, i es té previst millorar la Llar dels Jubilats.

Últimas noticias

Contenido relacionado