10:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mor Pasqual Batalla, tinent d’alcalde de Vila-real

Compromís per Vila-real ha anunciat en la nit del divendres la mort de Pasqual Batalla i Llorens, portaveu del grup municipal i tinent d’alcalde des del 2011. Batalla va entrar de regidor a l’Ajuntament en 1999 pel Bloc Nacionalista Valencià.

En un breu comunicat del partit transmeten estes paraules “El nostre portaveu ha lliurat una dura, valenta i heroica batalla contra el càncer des de l’estiu del 2016 fins al dia d’ahir, quan ens va deixar amb 65 anys, després d’una vida dedicada a treballar per la nostra ciutat. L’amor que Pasqual professava per Vila-real i per la cultura i tradicions del País Valencià, la terra que li va veure nàixer, ens deixen un llegat inesborrable i irrepetible”

Pasqual Batalla patia cancer, però la seua enfermetat, malgrat les recaigudes pel tractament no deixava d’atendre les obligacions del seu càrrec. En passar les festes de Sant Pasqual va agravar-se la seua salut fisn que anit va morir.

El seu cos estarà des de les 10.00 hores d’avui en el Tanatori San José i la missa funeral serà demà dijous, a les 12.00 hores, en l’església arxiprestal.

Últimas noticias

Contenido relacionado