Aterra a València, procedent d’Alemanya, el “Passatger 7 milions”

L'Aeroport de València ha celebrat aquest dimecres l'arribada del seu "Passatger 7 milions" en un acte simbòlic que reflecteix per als seus responsables l'increment de viatgers.

L’Aeroport de València ha celebrat aquest dimecres l’arribada del seu “Passatger 7 milions” en un acte simbòlic que reflecteix per als seus responsables l’increment de viatgers, amb un nou rècord històric després d’aconseguir en 2017 els 6,7 milions de passatgers, un 16,3 % més que l’any anterior.

Segons fonts de la terminal valenciana, el director, Joaquín Rodríguez, ha rebut a peu d’avió, amb un cartell commemoratiu i una peça de ceràmica artesanal de Manises, al passatger Carlos Fiol, que ha aterrat a les 11.50 hores en una aeronau de la companyia Lufthansa procedent de Frankfurt (Alemanya).

El director comercial de Lufthansa Group per a Espanya, Alfonso Rodríguez, ha obsequiat al passatger amb un bitllet per a dues persones a alguna de les connexions que l’aerolínia manté entre Espanya i la resta d’Europa.

Segons l’aeroport, la companyia ha incrementat notablement la freqüència de les seues operacions respecte a l’any passat i actualment compta amb dinou vols setmanals amb Frankfurt i set a la setmana amb Munic.

“El mercat alemany és un dels principals generadors de tràfic amb l’Aeroport de València, després d’Espanya i Itàlia”, i per a la present temporada d’hivern les companyies aèries han oferit més de 364.000 places amb Alemanya, un 18,2 % més que la passada temporada hivernal.

“L’aeroport ha registrat increments durant tots els mesos de 2018, tendència que ja es venia produint en 2017”, comptabilitzant, entre gener i octubre, 6.625.689 passatgers, un 15,3 % més que en el mateix període de l’any anterior, i va gestionar 64.488 vols, un 12,1 % més que en 2017.

Publicitat