El Valencia CF inaugura el “Passeig 1919”, una exposició de la història del Club oberta al món

Es pot disfrutar amb un recorregut de 360º per Mestalla pels quasi 100 anys d'història del Club i també a través de la App “Centenari Valencia CF”.

Recórrer la història del Club, en el temple del valencianisme, amb una exposició per i per a tots els aficiontats. Amb el “Passeig 1919”, inaugurat este dijous, ja pots disfrutar amb un recorregut de 360º pels quasi 100 anys de la història tan brillant del Valencia CF.

Amb la presència del president Anil Murthy, el Director General Mateu Alemany, representants de la Fundació del Valencia CF, familiars dels fundadors del Club, i exjugadoresde diverses èpoques, com Juan Cruz Sol, Paquito, Voro, Miguel Tendillo, Ricardo Arias, Roberto Gil, Pepe Claramunt o Fernando Giner, s’ha inaugurat el “Passeig 1919”.

Esta exposició present al voltant de l’estadi de Mestalla està enfocada per a tota la ciutat de València, els valencians i tots els aficiontats del món que poden disfrutar de la brillant història del Club a Mestalla i també a través de la App“Centenari Valencia CF”, amb la qual s’enriqueix l’exposició i la història de l’entitat amb àudios i vídeos que poden consultar-se en tres idiomes: valencià, castellà i anglès.

Històries emotives, imatges úniques i moments emotius queden reflectits en el “Passeig 1919” que reflecteixen com es va convertir en realitat el que va anar el somni dels fundadors del Valencia CF en el Bar Torino, que està molt prop de complir els 100 anys d’història d’un club que sempre ha sabut alçar-se i seguir cap a avant.

Amb una Llotja VIP abarrotada, en el cor del valencianisme, els presents van disfrutar de l’exposició, entre els quals també va haver una representació de l’Escola COR Blanquinegre Lliria, amb la qual la Fundació del Valencia CF mostra la seua implicació social amb les persones necessitades. El Centenari del Club compta amb CaixaBank com a patrocinador principal, que va estar representada en l’acte amb Beatriz Alventosa, Directora Comercial Territorial de la Comunitat Valenciana.

Publicitat