La Passió de Borriol emociona milers de visitants en la representació de la mort de Crist

A les 22:00 l'Associació Nova Jerusalem de Borriol va començar amb la seua representació emblemàtica, declarada d'Interés Turístic Provincial.

club

(Fotografies: Juan José Gimeno)

A les 22:00 l’Associació Nova Jerusalem de Borriol va començar amb la seua representació emblemàtica, declarada d’Interés Turístic Provincial. Milers de persones esperaven en carrers i places de la localitat per a veure en persona i cara a cara als qui donaven vida a totes les gents que, d’una manera o un altre, van formar part en els fets d’aquell dia cruent.

PublicitatAVL

El temps va acompanyar, la predisposició del públic per a deixar-se conquistar també. I va valdre la pena. Més de 250 actors, la majoria naturals del municipi, es van encarregar de fer-nos sentir que, per un moment, ens havíem traslladat als carrers d’aquell històric Jerusalem.

En finalitzar, la nit va cobrir tots els seus carrers, places i espais naturals habilitats, mentre el ressò la música seguia ressonant en les cantonades. Un any més, pares, fills i avis havien tornat a unir-se en la representació d’un acte que, creient o no en les paraules bíbliques, deixa l’evidència que la vida està composta per milers de moments intangibles als quals moltes vegades apartem la vista i els sentits.

Repartiment:

Anás- Armando Esteve

Caifás- Raúl Zaragozá

Leví- Arcadi Babiloni

Melquisedec- Rafi Sánchez

Nicodemo- Eugenio Ramos

Siméon- Rubén Bautista

Eliezer- Vicente Esteve

Nefatlí- Juan Carlos Ferrer

Samuel- Paco Pastor

Naum- Batiste Esteve

Isacar- José Carlos Safont

Jesús- Rafa Lloret

Pedro- Ángel Albert

Judas- Rubén Vilarrocha

Juan- Rubén Sales

María- Virgina Porcar

Verónica- Sara Lloret

Herodías- Paloma Lloret

Claudia- Begoña Sánchez

Pilatos- Jordi Rubio

Barrabás- Alejandro Gonzalbo

Herodes- Miguel Ángel de Mingo

Ángel- Victoria Pallarés

Esta publicació està disponible en : Valencià