17.6 C
Valencia

La Diputació reforça ‘La Passió’ de Torreblanca i de Borriol com a emblemes de les tradicions de la Setmana Santa provincial

El Govern Provincial impulsa la repercussió i manteniment d aquestes representacions d'Interés Turístic amb 24.000 euros.

- Publicitat -AVL

La Diputació de Castelló reforça la Passió de Torreblanca i de Borriol com a actes emblemàtics de les tradicions de la Setmana Santa de la província de Castelló.

Així, el Govern Provincial impulsa la celebració d’aquests esdeveniments tradicionals amb una inversió de 24.000 euros que articula a través de dos convenis de col·laboració, amb l’Associació Nova Jerusalem de Borriol i amb l’Ajuntament de Torreblanca respectivament.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “les representacions de Setmana Santa a la nostra província tenen la seua base fonamental en a tradició que Borriol i Torreblanca van iniciar en la dècada dels 70, i la Diputació vol precisament convertir aqueixes representacions en un element de potenciació dels nostres valors i en elements d’atracció de turisme”.

En aqueix sentit, Sales ha recalcat que “aquesta col·laboració ens permet consolidar l’aposta del Govern Provincial per aquéllo que ens identifica i, al mateix temps, consolidar també l’aposta per dotar de la nostra província d’atractius perquè cada vegada siguen més els arguments que tinguen els visitants per a poder vindre a la nostra terra”

Incentivar el turisme religiós a la província

L’impuls de la Diputació a aquestes dues representacions emblemàtiques de la Setmana Santa de la província respon no solament al seu objectiu de preservar les tradicions dels municipis de Castelló, sinó també a impulsar el benefici econòmic que suposa per als pobles en el seu efecte turístic i dinamitzador

Són centenars les persones que visiten aquests pobles amb el reclam de la representació en la qual s’impliquen centenars de veïns amb la condició de mantindre una tradició que, any rere any, guanya força i notorietat entre les diferents festivitats que se celebren a la nostra província.

De fet, a més del suport econòmic que es formalitza amb aquests convenis per part de la Diputació, el Govern Provincial ajuda a l’organització també amb voluntaris de Protecció Civil que ajudaran a guiar el flux de persones i trànsit amb motiu d’aquestes festes multitudinàries.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,813FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià