Alzira pinta frases als passos de vianants animant a comprar al comerç local

La nostra ciutat s'ha despertat hui amb la nova campanya promoguda des de la Regidoria de Comerç, amb la finalitat de seguir donant suport als comerços de proximitat d'Alzira.

La nostra ciutat s’ha despertat hui amb la nova campanya promoguda des de la Regidoria de Comerç, amb la finalitat de seguir donant suport als comerços de proximitat d’Alzira.

Consistix en donar vida als passo de vianants, a través de les frases que descobrirem caminant per la ciutat, que ens recordaran que el: “Comerç local és el cor de la ciutat”.

“Una iniciativa que hem pogut fer realitat després de setmanes de preparació i que pretén donar major visibilitat als comerços de la nostra ciutat”, segons Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de l’àrea.

La campanya compta amb una altra frase que també podrem trobar al passos de vianants: “Passo de confiança, comerç de proximitat”.

“Esperem que esta iniciativa que es realitza a les gran capitals del país des de fa un temps tinga una bona acollida a la ciutat d’Alzira i ajude a reactivar les vendes del xicotet comerç, que com bé assenyala una de les frases d’esta campanya, és el cor de la ciutat”, segons Aguilar.

" "
CatalanSpanish