Arriben 25 persones en dos pasteres a Torrevieja i l’Alfàs del Pi

Amb estes dos últimes embarcacions ja són nou les pasteres que han arribat a la província d'Alacant durant la primera setmana de 2020.

Salvament Marítim ha rescatat esta matinada en aigües de Torrevieja 18 persones que viatjaven en una pastera. A ells, se sumen els set immigrants localitzats en la platja de l’Albir, a l’Alfàs del Pi.

Segons ha informat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil i de Creu Roja, els rescatats han sigut derivats al Port d’Alacant on han rebut atenció sanitària. L’avís es va rebre sobre la mitjanit, i Salvament ha arribat al port alacantí a les 03.45 hores.

Tots presentaven bon estat de salut, a excepció d’un d’ells que té problemes de sucre i ha sigut traslladat a l’Hospital General d’Alacant.

A més, la Guàrdia Civil ha localitzat aquest matí altres set persones en la platja de l’Albir a l’Alfàs del Pi. En estos moments es busca a altres possibles immigrants en la zona.

Amb estes dos últimes embarcacions ja són nou les pasteres que han arribat a la província d’Alacant durant la primera setmana de 2020. La primera va ser localitzada el dijous a les 04.00 hores amb nou adults i tres menors –de 3, 10 i 12 anys–, en aigües de Torrevieja.

ValenciàEspañol