El PP de Paterna denúncia a l’equip de govern de “negar-los l’accés al seu despatx”

A més, afigen que “Això, juntament amb el cessament del nostre assessor Enrique Guillem, és una clara represàlia de PSOE i Compromís per la gran labor d'oposició i fiscalització que aquest Grup Municipal està realitzant"

Candat Despatx PP Paterna
Actualitat Valenciana

Els edils del PP de Paterna han de treballar en les escales d’accés al primer pis de l’ajuntament, ja que denuncien que “ens veiem obligats a això perquè necessitem estar físicament a l’Ajuntament per a assabentar-nos del que va esdevenint, ja que com que no podem accedir al nostre despatx, a causa del cadenat que va posar el Sr. Martí, no tenim accés a mitjans informàtics ni al material imprescindible”.

El PP té clar que “segueix i continuarà treballant i fent oposició, per més impediments que ens vulguen posar. És la nostra responsabilitat i li ho devem als 6.800 votants que van depositar la seua confiança en nosaltres les últimes eleccions. Encara que el vulguen impedir, no permetrem que l’Equip de Govern, presidit pel desaparegut Sr. Alcalde, malgaste ni un sol euro dels paterners donant-li-ho als seus “amiguitos” o “cuinant” contractes”.

A més, afigen que “Això, juntament amb el cessament del nostre assessor Enrique Guillem, és una clara represàlia de PSOE i Compromís per la gran labor d’oposició i fiscalització que aquest Grup Municipal està realitzant. Mostra d’això és la investigació judicial que s’està duent a terme contra l’Alcalde o la denúncia respecte a la contractació a l’empresa del germà de Juanma Ramón (portaveu de Compromís a Paterna), duta a terme per Diputació de València”.

Publicitat