Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022

L’Ajuntament ha intervingut en este acord per a impulsar este projecte esportiu d’àmplia base social en el qual participen Unió Esportiva Paterna, Avant Paterna, CF Casas Verdes, el Racing de Paterna i Joventut Paternense

La fusió suposarà que l’entitat resultant siga la major del municipi quant a nombre de llicències

Paterna ha aconseguit un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol del municipi. La unió d’estes associacions esportives locals donarà com a resultat la primera entitat local en nombre de llicències, és a dir, en nombre de joves federats.

Els cinc clubs han acordat fusionar-se en una única entitat al llarg de la present temporada per a poder començar la temporada 2021-22 com un únic club.

En les negociacions, l’Ajuntament de Paterna ha actuat com a mediador, propiciant l’acord per a impulsar un projecte d’àmplia base social.

Tal com ha afirmat el Tinent Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora “la suma d’esforços de la fusió d’estos cinc clubs convertiran a l’entitat resultant en una referència del futbol base en la Comunitat Valenciana”.

Les entitats que han aconseguit l’acord són la Unió Esportiva Paterna, Avant Paterna, CF Casas Verdes, el Racing de Paterna i el Joventut Paternense. En total, i tenint en compte les dades de l’última temporada, el club resultant podria comptar amb un total de 50 equips i 750 esportistes.

A més, el nou projecte comptarà amb dos línies de treball de destacada rellevància social i esportiva: una potent secció femenina i el desenvolupament d’un important projecte social en el barri de la Coma.

CatalanSpanish