13.3 C
Valencia

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament ha intervingut en este acord per a impulsar este projecte esportiu d’àmplia base social en el qual participen Unió Esportiva Paterna, Avant Paterna, CF Casas Verdes, el Racing de Paterna i Joventut Paternense

La fusió suposarà que l’entitat resultant siga la major del municipi quant a nombre de llicències

- Publicitat -

Paterna ha aconseguit un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol del municipi. La unió d’estes associacions esportives locals donarà com a resultat la primera entitat local en nombre de llicències, és a dir, en nombre de joves federats.

Els cinc clubs han acordat fusionar-se en una única entitat al llarg de la present temporada per a poder començar la temporada 2021-22 com un únic club.

- Publicitat -

En les negociacions, l’Ajuntament de Paterna ha actuat com a mediador, propiciant l’acord per a impulsar un projecte d’àmplia base social.

Tal com ha afirmat el Tinent Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora “la suma d’esforços de la fusió d’estos cinc clubs convertiran a l’entitat resultant en una referència del futbol base en la Comunitat Valenciana”.

- Publicitat -

Les entitats que han aconseguit l’acord són la Unió Esportiva Paterna, Avant Paterna, CF Casas Verdes, el Racing de Paterna i el Joventut Paternense. En total, i tenint en compte les dades de l’última temporada, el club resultant podria comptar amb un total de 50 equips i 750 esportistes.

A més, el nou projecte comptarà amb dos línies de treball de destacada rellevància social i esportiva: una potent secció femenina i el desenvolupament d’un important projecte social en el barri de la Coma.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València finança 334 projectes d’infraestructures a L’Horta

L'Horta Nord té aprovats 207 projectes i 15 milions d'euros per a 22 municipis, pels 127 projectes i 16,1 milions que té assignats L'Horta Sud en 19 localitats.

José Martí avala l’Estat d’Alarma anunciat pel Govern i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania

El president de la Diputació de Castelló ha recolzat la decisió del Govern d'activar un nou període d'Estat d'Alarma per a reforçar les mesures de control enfront de la pandèmia de la Covid-19.

Morella tanca el Centre de Dia pels brots detectats de coronavirus

Es constata un augment del nombre de contagis en la ciutat de Morella.

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.
- Advertisement -

: Valencià