Detingut per agredir i amenaçar a diversos agents en dependències judicials de Paterna

Tres agents van resultar lesionats i els va amenaçar amb frases com” em queden sis mesos, quan isca esteu morts tu i la teua dona”

estafes

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a un home de 34 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat, després d’amenaçar, insultar i agredir a diversos policies, i posteriorment causar importants danys en el vehicle policial.

Tres agents van resultar lesionats de diversa consideració. L’ara arrestat es va alterar, ja que mentre era conduït a calabossos no li van permetre agafar un paquet de tabac que li volia donar un familiar.

Els fets van ocórrer en el matí d’ahir quan els agents acompanyaven a un pres des d’un jutjat als calabossos quan es va creuar amb els seus familiars que van tractar d’entregar-li un paquet de tabac. En impedir-ho els policies que li ho entregaren en desconéixer el que poguera contindre, aquest va començar una discussió verbal fins que va arribar als calabossos on es va autolesionar, colpejant-se amb el cap en parets i amb una boca d’incendis, a més d’amenaçar-los que els anava a rajar fins a matar-los.

Els policies ho van traure d’allí per a traslladar-ho a un centre sanitari, no sense dificultat, ja que aquest no parava de llançar-los punyades, ‘cabezazos‘ i puntades fins que van aconseguir introduir-lo en el vehicle policial.

Una vegada a l’interior del cotxe patrulla va continuar autolesionar-se colpejant-se contra l’habitacle i trencant tot el que podia, fins que va aconseguir danyar l’interior d’aquest, alhora que amenaçava i cridava als policies em queden sis mesos, quan isca esteu morts tu i la teua dona, fill de puta.

L’agressor, un home que compleix condemna en un centre penitenciari d’Andalusia, havia acudit al jutjat de Paterna a un judici per a posteriorment tornar al centre penitenciari.

L’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat agent d’autoritat. Tres dels policies actuants van resultar lesionats de diversa consideració.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat