Paterna amplia la línia 140 d’autobús per a connectar Lloma Llarga amb València

El servei serà totalment gratuït durant aquest 2017 perquè els veïns i veïnes puguen provar el servei.

L’Ajuntament de Paterna ha signat un acord amb Edetania, empresa dedicada al transport amb autobús urbà i interurbà de Paterna, per a ampliar la línia 140 amb l’objectiu de connectar el barri de Lloma Llarga amb València. Un servei que serà totalment gratuït durant enguany 2017 perquè els veïns i veïnes puguen provar el servei.

Tal com ha explicat l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, “amb aquest acord, es dóna solució a una reivindicació històrica dels veïns de Lloma Llarga, facilitant-los la comunicació amb la ciutat de València, una destinació diària obligada per a molts dels residents del barri, ja siga per motiu de treball o estudi com d’oci”.

Fins al moment l’únic mitjà de transport públic que comunicava amb València era la línia 4 del tramvia, que obligava als usuaris a realitzar un transbord, la qual cosa significava que per a un recorregut que costa 10 minuts amb cotxe, es tardava prop de mitja hora”, ha assenyalat el primer edil, que ha afegit que “amb l’ampliació de la línia, s’estableix una connexió directa i ràpida que facilitarà el desplaçament dels més de 7.000 residents del barri i els permetrà un estalvi en costos i temps”.

La nova parada de Lloma Llarga se situarà enfront del centre comercial, en el carrer Orenga, sumant-se al recorregut que ofereix la línia 140 i que compta amb parades en Noves Facultats (Burjassot), Nou Centre i en l’Avinguda Fernando el Catòlic a l’altura d’Ángel Guimerà.

El servei es prestarà de dilluns a divendres, en dies laborals i s’iniciarà a les 6 del matí amb una primera parada a les 07:20 h en Lloma Llarga i els autobusos passaran cada hora de forma ininterrompuda fins a les 20 hores.

Tant els horaris com les tarifes podran consultar-se en el web de la companyia d’autobusos.