Paterna amplia el servei de neteja durant les Festes Majors

Més d'una desena d'operaris treballaran per a mantindre la neteja de les zones públiques durant els esdeveniments més multitudinaris, en especial en les zones de comparses, amb un servei diari amb cuba, agranadora i un equip de pressió, i s'augmentarà la recollida de fems

PublicitatAVL

L’Ajuntament de Paterna està preparant un servei de neteja viària especial durant les Festes Majors amb l’objectiu de mantindre endreçades els carrers del municipi.

Per a això, s’incrementaran els mitjans materials i humans durant els principals actes de les festes, incloent la neteja prèvia i posterior dels carrers on se celebren els esdeveniments.

PublicitatRovira  

En concret, es destinaran dues agranadores amb conductor i 12 peons per a les desfilades de les nits cristiana i mora i dues agranadores, una cuba, dos bolquets i 10 operaris per a la Cordà i Recordà. 

A més, també es reforçarà la neteja en les zones de comparses, amb un servei diari amb cuba, agranadora i un equip de pressió, més dos operaris amb bufadora i s’augmentarà la recollida de fem als voltants dels locals festers.