15.3 C
Valencia

Paterna amplia el servei de neteja durant les Festes Majors

Més d'una desena d'operaris treballaran per a mantindre la neteja de les zones públiques durant els esdeveniments més multitudinaris, en especial en les zones de comparses, amb un servei diari amb cuba, agranadora i un equip de pressió, i s'augmentarà la recollida de fems

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Paterna està preparant un servei de neteja viària especial durant les Festes Majors amb l’objectiu de mantindre endreçades els carrers del municipi.

Per a això, s’incrementaran els mitjans materials i humans durant els principals actes de les festes, incloent la neteja prèvia i posterior dels carrers on se celebren els esdeveniments.

En concret, es destinaran dues agranadores amb conductor i 12 peons per a les desfilades de les nits cristiana i mora i dues agranadores, una cuba, dos bolquets i 10 operaris per a la Cordà i Recordà. 

A més, també es reforçarà la neteja en les zones de comparses, amb un servei diari amb cuba, agranadora i un equip de pressió, més dos operaris amb bufadora i s’augmentarà la recollida de fem als voltants dels locals festers.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,663FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià