Paterna adequa una zona del barranc del Sau per a majors

Tal com demanaven els veïns, es retiraran elements de joc infantils i se substituiran per aparells de gimnàstica per a majors

L’Ajuntament de Paterna està duent a terme l’adequació d’una zona del barranc del Sau com a àrea per a majors per a donar resposta a una reivindicació ciutadana.

“D’aquesta manera, tal com demanaven els veïns de la zona, s’han retirat els elements de jocs infantils existents i se substituiran per tres aparells de gimnàstica per a majors i una zona de descans amb bancs”, ha explicat el regidor de Participació Ciutadana Julio Fernández al mateix temps que ha assenyalat que es reforçarà la zona infantil que hi ha més amunt del barranc del Sau.

Fernández ha assenyalat que en aquests moments s’està duent a terme la formigonada de la zona per a poder ancorar els aparells i, posteriorment, es revestirà de cautxú.

Amb aquesta actuació, l’Equip de govern dona resposta a una petició dels veïns i veïnes de la zona per a donar major utilitat a aquest espai, que era molt poc utilitzat pels xiquets, però que amb aquesta adequació es recuperarà el seu ús per part dels majors que freqüenten aquest espai.

CatalanSpanish