jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna es bolca amb el reciclatge amb una campanya centrada en aparells electrònics i elèctrics

La regidora d’Infraestructures de Paterna, Nuria Campos, ha presentat este matí la campanya de conscienciació per a fomentar el reciclatge d’aparells electrònics i elèctrics, “Recicla els teus aparells”, impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenrotllament Rural, i Ecolec, Ecotic, Ambilamp, Ecolum i Recyclia.

La iniciativa, dirigida a les localitats de més de 50.000 habitants, ha comptat amb dos informadors que de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores han recorregut els principals carrers del municipi, bicicletes amb remolc per a informar i arreplegar tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20cm en desús dels veïns de Paterna.

Durant la presentació, la regidora Nuria Campos, ha destacat la importància de reutilitzar i reciclar i ha destacat l’absoluta col·laboració del consistori en este objectiu. A este respecte, també ha destacat que “en Paterna, els veïns i veïnes tenen a la seva disposició un Servici d’Arreplega de Mobles i Efectes que poden sol·licitar quan necessiten cridant al telèfon 96 134 16 08”.

A més, la regidora ha aprofitat per a felicitar els ciutadans per la seua implicació amb el reciclatge, i ha recordat que “la població paternera recicla a l’any 1.097 tones de plàstic i paper a través dels 276 punts de reciclatge que té distribuïts en tot el seu terme municipal, la qual cosa situa a Paterna com un dels municipis valencians que més cuida del medi ambient i promou la sostenibilitat a través del reciclatge”.

Últimas noticias

Contenido relacionado