Paterna canvia el recorregut de la Cavalcada de Reyes

AVL

La cavalcada eixirà de l’avinguda Vicente Mortes a l’altura dels carrers Melies i Acacias, i transcorrerà en línia recta fins a l’Ajuntament, passant pel carrer Major, plaça Major i el carrer Metge Ballester

La Policia Local de Paterna ha elaborat un protocol d’actuació amb consells bàsics de protecció abans i durant la cavalcada que es difondrà a la ciutadania a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament

Amb l’objectiu de millorar les mesures de seguretat durant la cavalcada de Reyes del pròxim 5 de gener, l’Ajuntament ha planejat un nou recorregut de la desfilada i ha elaborat un protocol de seguretat en col·laboració amb la Policia Local.

 

Enguany la desfilada partirà directament de l’avinguda Vicente Mortes i no des del col·legi com en edicions anteriors, per a evitar l’embut que es formava a l’inici del recorregut” ha explicat la regidora de Seguretat, Nuria Campos, que ha assenyalat que “la cavalcada transcorrerà en línia recta pels carrers i avingudes més amples del municipi per a evitar aglomeracions”.

D’aquesta manera, la cavalcada eixirà de l’avinguda Vicente Mortes a l’altura dels carrers Melies i Acacias, i transcorrerà en línia recta fins a l’ajuntament, passant pel carrer Major, plaça Major i el carrer Metge Ballester.

A més, enfront de l’edifici consistorial, en la plaça Enginyer Castells, on finalitzarà la cavalcada i se celebrarà un espectacle infantil, es delimitarà la zona amb valles per a facilitar un accés gradual del públic a la zona de l’escenari.

Una altra de les novetats d’enguany és que seran els propis veïns i veïnes els que, de manera voluntària, participaren juntament amb la Policia Local i Protecció Civil en la seguretat de l’esdeveniment, formant cadenes humanes per a evitar que els menors s’acosten a elements de risc tals com a camions i altres vehicles.

Per la seua banda, la Policia Local de Paterna ha elaborat un protocol d’actuació amb consells bàsics de protecció abans i durant la cavalcada que es difondrà a través dels diferents canals de comunicació de l’Ajuntament.

Entre les mesures que es recomanen durant la desfilada està portar als xiquets/as sempre agafats de la mà o no envair el recorregut pel qual transcorren les carrosses. A més es prohibeix l’ús d’objectes com a paraigües o similars per a arreplegar caramels i en cas d’emergència o evacuació, desallotjar per les zones habilitades de manera calmada i evitant aglomeracions.

- Advertisement -
CatalanSpanish