L’Equip de Govern de Paterna posa fi al “Circ” del PP de la ciutat

El Tinent d’Alcaldia, Carles Martí, exigeix al PP que "deixen de mentir i assumisca la seua nova situació a l’Ajuntament"

Ajuntament Paterna
Actualitat Valenciana

Després del rebombori a la premsa organitzat estos dies pel Partit Popular de Paterna, l’Ajuntament de la localitat, mitjançant el Tinent d’Alcaldia, Carles Martí, demana que les regidores, Maria Luisa Ferre i Maria Villajosdeixen de mentir i manipular la informació, tan sols es tracta d’un canvi de despatx, que en cap moment impedeix les seues capacitats d’exercir l’oposició a l’actual govern”. 

“Si hagueren volgut des del dia 27 de juliol podrien    estar còmodament instal·lades en el seu nou despatx que per grandària és més que suficient per als que han quedat en el grup municipal del Partit Popular”, ha manifestat el regidor, Carles Martí.

Una vegada més el Partit Popular fa gala de la política que “ens avergonyeix a tots”. Fent declaracions públiques “mentint descaradament, dient que s’han vist obligats a treballar en l’escala, a fer-se fotos fullejant papers dos minuts i seguir en un “postureo” estèril, escenificant un fictici “desalojo” que hauran d’explicar davant de la justícia després de la documentació aportada per l’Ajuntament arrel de la denúncia presentada per Maria Luisa Ferré“.

L’Ajuntament ha recopilat els documents que remetran als Jutjats on clarament s’especifica en la providència del tinent d’alcaldia “l’intercanvi” dels locals dels grups municipals, prova que en cap moment es “deixa als populars a les escales”. Els documents demostren les notificacions rebudes per les regidores el 27 de juliol, l’informe de la policia on la regidora, denunciant es nega a rebre la notificació en mà el 2 d’agost i l’ordre de precinte del 3 d’agost vista la negativa de les populars a fer l’intercanvi de despatx.

Un precinte que en cap moment evita que puguen passar al seu despatx per agafar les seues pertinences i materialitzar el canvi d’ubicació, públicament han manifestat Que se’ls impedeix l’entrada al seu despatx, una acusació que queda desmentida quan en cap moment han sol·licitat, ni per escrit, ni verbalment, a policia local l’entrada al seu despatx.

“El sainet ridícul muntat per una portaveu amb l’ego ferit, cap d’un grup municipal en descomposició, acostumats a fer de l’ajuntament el seu “cortijo””. “Tot este muntatge només fa que evidenciar la falta d’oposició política i de projecte per a Paterna, és un intent de protagonisme desmesurat, una cortina de fum en la que amagar les seues vergonyes després de la marxa de 4 regidors del grup municipal sota la direcció de Villajos i de tot el publicat respecte al màster del seu nou líder nacional al qual Maria Villajos dona suport”.

Una vegada més el Partit Popular de la Comunitat Valenciana quedarà “en ridícul davant el poble de Paterna i davant la justícia per una altra denúncia sense cap fonament, una circumstància a la qual ja ens tenen acostumats als valencians i a les valencianes. La solució al problema la té el mateix Partit Popular des del dia 27 de juliol, assoles han de demanar la clau per a poder entrar a Policia Local i realitzar el trasllat”, ha declarat el Tinent d’alcaldia, Carles Martí.

Publicitat