Quatre detinguts amb 1 quilo de cocaïna i diners ocults en una cadira de bebé a Paterna

Cocaïna i diners confiscats. EFE/Policia Nacional
PublicitatAVL

La Policia Nacional ha detingut a Paterna a quatre persones per un delicte de tràfic de drogues, a les quals s’ha intervingut un quilo de cocaïna i 74.000 euros, part d’ells ocults en una cadira de bebé i en el capó d’un cotxe.

Als detinguts, una dona i tres homes de 24 i 37 anys, també se’ls han intervingut tres vehicles d’alta gamma i una motocicleta, segons ha informat la Policia en un comunicat.

PublicitatRovira  

En un dels dispositius de vigilància establits per la Policia en un dels domicilis dels sospitosos, van observar l’arribada d’una motocicleta seguida per un cotxe, els conductors del qual van entaular una breu conversa i després van accedir a l’interior de l’habitatge.

Transcorreguts uns minuts, va eixir el conductor del cotxe amb una bossa de plàstic amb un quilo de cocaïna, per la qual cosa va ser detingut.

Un altre detingut va ser interceptat amb 31.000 euros embalats i amagats en el capó d’un vehicle, davall d’una tapa de plàstic, i el principal sospitós va ser arrestat quan eixia del garatge en el seu vehicle, on es van localitzar 15.000 euros ocults a l’interior d’una cadira de bebé que es trobava en la part posterior.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van detindre a la parella de l’anterior detingut i van practicar quatre registres domiciliaris, on van trobar davall de l’última taula d’un armari 28.000 euros embalats.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial i s’ha decretat l’ingrés a la presó dels tres homes.