Paterna crea una nova “app” pero a impulsar l’ocupació

Ja està disponible per a la seua descàrrega en App Store (iPhone) i Google Play (Android).

AVL

L’Ajuntament de Paterna ha llançat una app per a facilitar a la ciutadania l’accés als serveis oferits per l’Agència de Col·locació municipal. “Paterna Empléate” és el nom d’esta aplicació que ja està disponible per a descàrrega per a dispositius IOS i Android en App Store i Google Play.

El tinent alcalde d’Ocupació, Julio Fernández, ha explicat que “amb esta aplicació trenquem la barrera física i arribem més lluny en l’objectiu de proporcionar oportunitats laborals a aquelles persones que busquen ocupació”.

L’app, a més, inclou en l’oferta un catàleg de formació i una agenda d’accions dirigides a millorar les competències professionals dels paterners i paterneres inscrits. A més, permet a les empreses agilitar la publicació de les seues pròpies ofertes d’ocupació, així com una gestió dels processos de selecció més ajustada les necessitats per a aconseguir trobar personal adequat.

Fernández ha precisat que “en este moment en el qual treballem per a reduir la distància física generada per la COVID 19, és important acostar tot el catàleg de serveis municipals tant als ciutadans com a les nostres empreses, i servir de nexe d’unió entre ocupadors i possibles empleats”.

Amb Paterna Empra’t es poden realitzar tots els tràmits necessaris a través del dispositiu mòbil així com fer el seguiment d’ofertes o rebre notificacions. Les persones que ja estiguen registrades en l’Agència de Col·locació de l’Ajuntament de Paterna podran accedir a l’app amb el seu correu electrònic i la seua contrasenya actual. La resta, podrà crear fàcilment un nou usuari i tindre accés a tots els serveis disponibles.

Tota la informació sobre esta nova aplicació està disponible en la web municipal, en el portal d’ocupació, a través de l’URL https://paterna.portalemp.com/app-paterna-empleate.

- Advertisement -
CatalanSpanish