4.8 C
Valencia

Paterna destina més d’11.450 m2 de sòl municipal a la construcció de parcs canins

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Paterna 10 de febrer de 2017. L’Ajuntament de Paterna, a través de l’àrea d’Infraestructures, ha creat dotze noves zones d’escampament caní repartides entre el nucli urbà, i els barris de Mes del Rosari, La Coma, Bovalar, Casas Verds, Santa Gema, Terramelar i Lloma Llarga, que suposen un total de 10.800 m2 de sòl municipal destinat a l’espai caní.

La regidora d’Infraestructures Nuria Campos, hi ha assenyalat que “la creació d’estos espais és una de les mesures que està duent a terme l’equip de govern a Paterna per a millorar la convivència en el municipi entre persones i animals” i en eixe sentit, la regidora ha assegurat que “es necessari que el nostre municipi dispose d’este tipus d’espais controlats on els gossos poden córrer, jugar i interactuar lliurement amb altres animals sense molestar a ningú”.

Per a donar a conéixer els parcs canins que existeixen en el municipi, el consistori ha elaborat diferents fullets que es repartiran en els barris on s’han adequat les noves àrees. Cada fullet inclourà un mapa on els veïns i veïnes podran localitzar els parcs canins més pròxims així com un llistat amb les normes que han de complir-se per a accedir als recintes.

Segons ha afegit la regidora Campos, “en els fullets també s’inclou un llistat de bones pràctiques que han de respectar-se quan es passeja a les mascotes, sumant-se a la campanya informativa i de conscienciació sobre l’arreplega d’excrements canins que des de l’equip de govern estem duent a terme des de fa el passat any”.

- Publicitat -

Quant a les àrees d’escampament caní per zones, el nucli urbà compta amb tres parcs entre els quals s’inclou el del parc Central que, amb una superfície de 5.523 m2, és l’àrea més gran de recreació i entrenament de cans de tota la comarca, el Prado i el del Parc d’Alborgí. A més també hi ha 11 pipicanes distribuïts pels principals carrers per on solen passejar les mascotes.

En els barris de Mes del Rosari i la Coma, hi ha dos parcs canins, un al final del carrer Silla, i un altre entre el carrer Vinaròs i el carrer Ares del Mestrat, en paral·lel a la CV35 i a més s’està estudiant la creació d’altres tres àrees amb una extensió total de 900 m2, en els carrers Picanya i El Puig i en la zona de la Pinada.

- Publicitat -

En els barris de Bovalar, Casas Verda i Santa Gemma, a les dues àrees d’escampament caní que ocupen 2383,60 m2, se sumaran tres pipicanes que es localitzaran en el carrer Serra Crevillent, en el carrer Serra Espadà i en el carrer Benicadell, mentre que en Terramelar, a la zona de més de 600 m2 que hi ha junt amb el pàrquing del camp de futbol, s’afegiran altres dos parcs canins en el carrer Amazora i Utiel.

Finalment, en el barri de Lloma Llarga, s’està estudiant l’ampliació del parc caní del carrer Melissa i la creació d’un nou entre el carrer Cascall i la Camamilla que se sumarien als ja existents en els carrers Orenga, Malva i Espigol.

A més, l’Executiu actual també està estudiant la implantació d’aquest tipus d’infraestructures a La Canyada, un barri històricament abandonat en aquest tema.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,332FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute

Torrent presenta una proposta de pressupostos per a 2021 amb la major despesa d’inversió en polítiques socials

El consistori augmentarà en més de 327.000 € el pressupost destinat a programes de Família, Serveis Socials i Foment de l'Ocupació.

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària
- Advertisement -

: Valencià