Paterna reestructura el seu equip de govern en 5 grans regidories

adults

L’Alcalde Juan Antonio Sagredo reorganitza avui mateix l’equip de govern, nomenant tinents-alcalde als cinc edils socialistes Núria Campos, Eva Pérez, Julio Fernández, Paqui Periche i José Manuel Mora, que passen a integrar íntegrament la Junta de Govern Local

L’Ajuntament de Paterna reestructura avui mateix el seu equip de govern en 5 grans regidories.

L’Alcalde Juan Antonio Sagredo nomenarà als seus cinc edils socialistes tinents-alcalde, que assumiran immediatament totes les competències de les noves regidories, passant així a compondre, íntegrament, la Junta de Govern Local.

D’esta manera, el Govern de Paterna es reorganitza de manera pràcticament similar a la composició inicial que va mantenir durant el primer any i mig de legislatura.

L’Alcalde, Juan Antonio Sagredo, a més de la Presidència-Alcaldia del consistori que ostenta, manté Indústria, Empresa i Universitat, Comunicació i passa a assumir de nou Hisenda i Arxiu.

Per la seua banda, Núria Campos, s’encarregarà de l’Àrea denominada SEGURETAT, INFRAESTRUCTURES I MEDI AMBIENT, amb competències en Policia Local, Mobilitat, serveis municipals i custòdia d’animals domèstics i des de la qual recupera Medi ambient.

Sagredo ha reassignat a Eva Pérez la gestió de l’Àrea de SOSTENIBILITAT I ATENCIÓ A la CIUTADANIA, des de la qual recupera Urbanisme i Comerç i manté Contractació i Tecnologies de la Informació.

El Tinent-Alcalde Julio Fernández assumeix l’Àrea de PROTECCIÓ A les PERSONES I PARTICIPACIÓ CIUTADANA, des de la qual manté Sanitat, Ocupació i Majors i recupera Serveis Socials, Agricultura i Participació Ciutadana.

En el cas de Paqui Periche, serà l’encarregada de dirigir l’Àrea de TRADICIONS, CULTURA I FOC, des de la qual coordinarà tot el relacionat amb Cultura, Biblioteques, Festes, Turisme, Teatre i Museus, recuperant Igualtat, Transparència i Promoció Lingüística.

Finalment, José Manuel Mora liderarà l’Àrea d’EDUCACIÓ, JOVENTUT I ESPORTS, amb competències en Joventut, Educació i Esports i des d’on reprén Padró, Estadística i Processos Electorals i Personal.

Publicitat