sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna finalitza la zona verda de Font del Gerro amb pipicà i pàrquing per 12 camions

L’Ajuntament de Paterna ha finalitzat els treballs de condicionament i equipament d’una zona verda al polígon industrial Font del Gerro en la qual s’inclou una àrea d’esplai caní i un aparcament per a camions.

La nova zona, situada entre els carrers Ciutat de Madrid i Ciutat de Sevilla, disposa d’un espai amb arbrat i mobiliari urbà, zona per passejar així com un parc caní i un aparcament amb capacitat per una dotzena de camions.

La regidora d’Infraestructures, Núria Campos, que ha visitat aquest matí la zona industrial, ha assenyalat que “el nou espai, en ser visible des de la CV-365 i des de la via del tren, constitueix una façana del polígon i millora significativament tant l’aspecte estètic del lloc com el seu ús, a l’aprofitar també la zona com a aparcament de camions”.

Respecte als treballs realitzats, la regidora ha explicat que s’han dut a terme labors de d’anivellació del sòl existent, plantació d’arbres, mobiliari urbà, pavimentació de voreres i s’ha instal·lat enllumenat públic i reg.

Finalment, Núria Campos ha explicat que aquesta nova obra s’emmarca dins de les actuacions de modernització del polígon industrial i ha destacat algunes de les mesures escomeses per l’Ajuntament, com la millora de la connexió de pluvials i tornar a asfaltar del túnel del carrer Bilbao per evitar inundacions.

Últimas noticias

Contenido relacionado