Detinguts tres joves pels grafitis en els vagons de la FGV

Els danys causats ascendeixen a uns 3.700 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a tres joves de 20 i 26 anys, com a presumptes autors dels delictes de danys, després de ser sorpresos realitzant grafitis en els vagons del comboi del metre en l’estació de Paterna. També se’ls imputen els danys produïts en el recinte de metro de València Sud, amb grafitis d’idèntiques característiques i mateix “TAG”. Se’ls van intervindre pots d’esprai i divers material fotogràfic. L’FGV valora els danys de totes dues unitats en més de 3.700 euros

Els fets es van produir al voltant de les sis de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser comissionats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a l’estació de metro de Paterna, on el servei de seguretat informava que tres persones es trobaven realitzant grafitis.

Els policies van esbrinar que moments abans els joves havien sigut sorpresos pels serveis de seguretat quan realitzaven grafitis en els vagons del comboi del metre de l’estació de Paterna i van intentar detindre’ls, fugint aquests del lloc.

Els agents amb les característiques aportades pels serveis de seguretat, van localitzar als joves en la confluència dels carrers Ernesto Ferrando amb Pérez Galdós de Paterna, que davant la presència policial van intentar donar-se de nou a la fugida sent interceptats i detinguts com a presumptes autors dels delictes de danys. Els van intervindre 16 pots d’esprai, una càmera de vídeo, dues càmeres fotogràfiques, tres mòbils i roba per a tapar-se el rostre.

Posteriorment i després d’analitzar les comprovacions oportunes també se’ls imputen els danys causats en el recinte de metre de València Sud, en els quals es van realitzar grafitis d’idèntiques característiques i mateix TAG. Els costos de reparació de totes dues unitats de tren són valorats per FGV en més de 3.700 euros per FGV.

Els detinguts, un amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

CatalanSpanish