Paterna anuncia l’inversió de 6 milions d’euros en la millora de carrers

L’Ajuntament de Paterna va a dur a terme un nou projecte integral de reasfaltat i repavimentació de voreres i calçades en els diferents barris de Paterna.

Així l’anunciat hui l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha assenyalat que “el govern local va a destinar 6 milions d’euros més al reasfaltat de carrers i millora de voreres per a completar així el Pla Transforma, el pla d’obres que va iniciar l’Executiu gens més en accedir al govern per a transformar Paterna mitjançant la millora de l’accessibilitat i la transitabilitat de les vies públiques del municipi”.

En aqueix sentit, el primer edil ha explicat que “les obres, que es troben en fase de licitació i que estaran executades íntegrament abans que acabe l’any, arrepleguen tot tipus d’actuacions per a millorar la circulació per als vianants i rodada i la seguretat vial del terme municipal”.

Quant a les actuacions que es van a realitzar, l’Alcalde ha aclarit que “el llistat de les obres s’ha confeccionat segons informes elaborats per la Policia Local i l’Oficina Tècnica d’Infraestructures, que han realitzat un estudi de les zones més danyades, i també s’ha inclòs el llistat de demandes veïnals ordenades segons prioritat i antiguitat de petició”.

En aqueix sentit, es va a actuar en carrers i voreres de Casc Urbà, Lloma Llarga, Sector 6, Santa Rita, Alborgí, Santa Gemma, Parc Tecnològic, Polígon Font del Pitxer, amb especial incidència en les zones residencials de la la Canyada, Campament i Terramelar.

Quant a les actuacions concretes que s’han projectat s’inclou la reparació de les zones més danyades en les voreres mitjançant l’ús de formigó imprés, que augmenta la resistència del paviment al mateix temps que permet abaratir cost i rebaixar els terminis d’execució.

A més, es va a augmentar l’amplària de carrers en zones de voreres estretes, i es van a crear passos per als vianants adaptats en les zones on encara no es troben realitzats els rebaixes.

 

Finalment, el projecte també contempla actuacions de millora en l’aglomerat asfàltic, especialment en aquelles zones que es troben afectades per les arrels de l’arbrat urbà, com és la zona de La Canyada.

Publicitat