El PP de Paterna acusa al PSOE de “tardar 25 mesos a iniciar l’expedient del túnel de Fuente del Jarro”

Per a Villajos “aquesta és una altra mostra més del baix nivell de gestió que demostra l'esquerra de Paterna” alhora que recorda “les canalitzacions de barrancs, nous instituts o nous centres de salut” que es van executar en l'etapa en què van governar els populars

Durant el matí de hui, “25 mesos després de l’anunci per part de l’Alcalde socialista”, la Tinent Alcalde de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Paterna, Eva Pérez, signava el decret pel qual es dóna inici a l’expedient per a la construcció del segon túnel en el polígon Fuente del Jarro.

Aquest túnel, que els empresaris venen reclamant des de fa diversos anys, va prendre especial rellevància després de l’incendi patit el febrer de 2017, on es va posar de manifest el coll de botella que pot suposar tindre un únic accés a la segona fase de Fuente del Jarro. A més, el passat 4 de novembre de 2018, un camió que carregava una biga de grans dimensions, va danyar al seu pas l’estructura del túnel existent, fent que estiguera tancat el seu pas inferior durant diverses hores, i que, en data de hui, el pas superior seguisca tallat.

El procés fins a la construcció “real” del pont no ha fet més que anunciar-se, ja que ara i en una primera fase, es procedirà a traure a licitació la redacció del projecte, que fins a l’adjudicació s’estima un termini d’uns 3 mesos, després del que es començarà la redacció. Una vegada redactat i aprovat el projecte, es traurà a concurs l’execució, els terminis de la qual s’estimen en 3 mesos més fins a l’adjudicació. Concloent, amb aquest embull burocràtic serà pràcticament impossible veure l’inici real de la construcció durant enguany 2019.

Per als populars de Paterna i la seua candidata a l’alcaldia María Villajos, “tots aquests retards i promeses eternes, no fan més que posar de manifest la falta de talla política i de gestió dels actuals mandataris socialistes, que gasten més temps en els seus assumptes judicials i en propaganda que a tirar avant els projectes necessaris perquè la nostra ciutat continue creixent com es mereix”.

En aquest sentit, Villajos ha recordat que els populars “van impulsar canalitzacions de barrancs, nous instituts o consultoris mèdics, mentre l’actual govern es dedica a maquillar Paterna amb una política empetitida que tan sols busca el rèdit electoral”. Finalitza afirmant que “el PP ha demostrat durant els anys de govern la seua bona gestió, tirant avant infinitat de projectes reals que pensen Paterna en gran”.

Publicitat