Paterna no celebrarà Cavalcada de Reis però portarà la il·lusió per Nadal a tots els barris de la ciutat

Com a alternativa, l'Ajuntament habilitarà punts nadalencs en cadascun dels nou barris de la ciutat amb la presència de Papà Noel i els Reis Mags.

Amb la suspensió de la Cavalcada, l’Ajuntament vol evitar un dels actes més multitudinaris de les dates nadalenques per a protegir a la població paternera i prevenir la propagació de la COVID-19

Durant tota la jornada del 5 de gener, els Reis Mags estaran en tots els barris de la ciutat i faran lliurament de regals a tots els xiquets i xiquetes que els visiten en els punts habilitats

A causa de l’actual situació derivada de la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament de Paterna no celebrarà la tradicional Cavalcada de Reis per a prevenir i evitar la transmissió del virus entre la ciutadania paternera.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha explicat que esta decisió obeeix a la prudència i responsabilitat amb les quals està actuant sempre l’equip de govern socialista respecte als actes multitudinaris o activitats susceptibles de concentrar a un gran nombre de persones.

En este sentit, la regidora ha revelat que “amb l’objectiu de continuar il·lusionant als més xicotets en estes dates tan assenyalades i fer-ho d’una manera segura i amb garanties, l’Ajuntament ha previst la presència dels tres Reis Mags en punts habilitats de cadascun dels 9 barris de la ciutat”.

Amb aqueixa fi, Paterna tindrà durant la jornada del 5 de gener, en horari de matí i vesprada i amb aforament controlat, un total de 27 Reis Mags que romandran de manera simultània en la plaça del Poble de barri Centre, el parc de l’Exèrcit Espanyol del barri de Campament, el Centre Cívic de Terramelar, el carrer Ravanell de Valterna, la zona esportiva del barri de Bovalar, el parc annex a l’ambulatori de Mas del Rosari-La Coma, la Plaça Porta del Sol de La Canyada, el Parc Central situat en Santa Rita i el parc d’Alborgí.

A més, estos nou punts també comptaran amb la presència de Papà Noel la vespra i el dia de Nit de Nadal. I des de l’inici de Nadal, els més xicotets podran depositar les seues cartes en les “bústies reals” que s’instal·laran en els centres cívics i en determinats edificis públics dels diferents barris.

CatalanSpanish