Paterna obri el termini per a triar a la seua nova Reina de les Festes Majors

Les interessades podran presentar les seues candidatures fins al 5 d'abril per Registre d'Entrada a l'Ajuntament

La regidoria de Tradicions, Cultura i Foc de l’Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a presentar les candidatures a Reina de les pròximes Festes Majors que se celebren durant el mes d’agost.

Tal com ha explicat la regidora Paqui Periche “els únics requisits per a poder presentar-se és ser major d’edat, estar empadronada en el municipi i tindre el títol de Graduat Escolar o equivalent”.

A més, la regidora ha destacat la importància de la figura de la Reina i la seua Cort com a màximes representants de les festes patronals, “un orgull per a qualsevol paternera que li permetrà representar al seu poble, no solament durant les festes sinó també participant activament en les festes més importants de la nostra Vila durant tot l’any”.

Les interessades podran consultar les bases en la web municipal www.paterna.es i hauran de presentar la seua candidatura abans del 5 d’abril per Registre d’Entrada a l’Ajuntament.

Una vegada presentades les sol·licituds, es durà a terme la preselecció de la Reina i la seua Cort del 8 al 10 d’abril. Un jurat format personalitats especialitzades s’encarregarà d’avaluar, a través de diferents proves i una entrevista personal, els interessos de les candidates i el seu compromís amb les tradicions i la cultura paternera.

Finalment, el 5 de maig se celebrarà l’acte d’elecció de la nova Reina de les Festes Majors en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

Publicitat