domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna obri el termini per a sol·licitar el xec bebé

Carles Martí, regidor de Comerç: “amb este xec -bebé aconseguim, d’una banda, ajudar a les famílies que han d’afrontar les despeses que suposa portar una nova vida al món. I d’una altra, dinamitzar el nostre comerç local generant sinergies entre comerciants i famílies

L’Ajuntament de Paterna ha obert el termini perquè les famílies paterneres que hagen tingut, adopten o acullen un nou fill o filla, puguen sol·licitar i beneficiar-se del Xec-Bebé. Serà a partir de demà quan puga començar a sol·licitar-se.

Una de les novetats d’enguany, és que es va a entregar una targeta de crèdit que incloga l’import de l’ajuda de 300 euros i que es podrà utilitzar en comerços adherits a la campanya, perquè els beneficiaris puguen adquirir d’una manera fàcil i còmoda els productes que necessiten davant de l’arribada d’un nou membre a la família” ha explicat el regidor de Comerç, Carles Martí.

I en eixe sentit ha destacat la importància de “esta injecció econòmica tant per a les famílies com per als comerços, incentivant així les compres en el municipi“.

La targeta estarà disponible per a tots aquells bebés amb data naixement, adopció o acolliment entre l’1 de novembre de 2016 i el 30 de setembre de 2017, sempre que el bebé haja sigut empadronat a Paterna. Quant als progenitors, adoptants o acollidors, enguany, només serà necessari que un d’ells porte empadronat 6 mesos en el municipi en el moment del naixement o de l’inici de la convivència.

A més només es podrà realitzar una sol·licitud per unitat familiar, de manera que en els casos de nul·litat, separació o divorci, només el progenitor que convisca amb el fill/filla, podrà beneficiar-se de l’ajuda, i en cas de custòdia compartida un dels progenitors haurà de renunciar expressament a la sol·licitud d’ajuda.

Les sol·licituds podran presentar-se a partir de demà per registre d’entrada de l’Ajuntament i també telemàticament a través de l’apartat de la seu electrònica en la web municipal.

També s’ha habilitat la web on les persones interessades podran trobar informació del procediment que s’ha de seguir per a sol·licitar la subvenció, així com els impresos per a presentar.

Últimas noticias

Contenido relacionado