miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna pateix una forta plaga de rates i panderoles

Veïns de Paterna han manifestat recentment en les seues respectives Juntes de Barri el seu malestar per les incessants plagues de paneroles i rates que novament s’està produint en el municipi i exigeixen a l’Ajuntament que actue contra estes.

Són múltiples els veïns del centre del poble, fins i tot finques adjacents al mateix Ajuntament, que estan ara plens de gom a gom per les plagues d’estos insectes i rosegadors. Estes crítiques no són exclusives del centre de Paterna, ja que a elles se sumen les de veïns de Santa Rita (expressades en reunions de la mateixa Junta de Barri) i les de veïns d’Alborgí i La Canyada, on els rosegadors campen a pler per solars abandonats i carrers adjacents. Açò posa de manifest que es tracta d’un problema generalitzat en tots els barris i no d’alguna cosa puntual o específic.

En declaracions, alguns veïns i propietaris de restaurants, bars i cafeteries indiquen que estan fastiguejats, ja que ni tan sols amb els ceps que ells mateixos col·loquen en els seus establiments poden posar fi a la plaga de paneroles, que enguany és més virulenta que en anteriors.

El grup municipal popular recorda que estiu rere estiu es reiteren les queixes veïnals, no trobant mesures efectives per part de l’Equip de Govern. Si s’han pres mesures, sens dubte, estes han sigut del tot ineficaços.

Últimas noticias

Contenido relacionado