Dimiteix en bloc la direcció de Podemos Paterna

Frederic Ferri i la resta de l'equip acusa un grup de causar malestar intern per a perpetuar al sou de regidor i assessora

La direcció de Podemos a Paterna amb el seu secretari general, Frederic Ferri, al capdavant ha anunciat la seua dimissió en bloc, en total sis persones.
Segons expliquen, el motiu que els ha portat ha pres aquesta decisió, ha sigut per “el malestar que causen algunes persones que s’han unit al Cercle”.

Segons el comunicat que ha emés l’equip de Ferri, “determinades persones del Cercle de la població han assetjat, malparlat i provocar conflictes constants contra la nostra persona, que s’han anat agreujant amb el pas dels mesos”. A més, ha afegit que “són diverses persones amb noms i cognoms que han creat una estratègia de contrapoder persones insuportable, amb interés única i exclusivament a mantindre i perpetuar el sou de regidor i d’assessora de marca que va donar suport Podemos en Paterna, Paterna Sí Puede”.

Podemos Paterna està en ple procés de primàries. Per a l’executiva que ha dimitit, en aquest context es demostrarà “que queden ells dos, en els dos primers llocs electes”, ja que “han organitzat una llista pròpia i presentat a l’assessora de cap de llista, ocultant en reunions i debats les seues intencions, i incloent persones (amics i familiars directes) que mai han participat en el cercle, ni en assemblees, ni en activitats de Podemos Paterna”.

A més, la directiva els recrimina que hagen exclòs “a una companya que ha treballat durament en els últims quatre anys en Podemos Paterna”. Per als denunciants, es tracta “d’un comportament fosc, immoral i sense ètica màximament quan la companya va ser membre del CCM de Podemos Paterna en els seus primers tres anys d’existència i sempre ha manifestat la seua il·lusió i disposició a entrar de regidora a l’Ajuntament”.

Per al Secretari General, “ha sigut una campanya de desgast i intent de desprestigiar-nos, on no hi ha hagut reunió, debat o assemblea en la qual no se’ns haja acusat d’infàmies que han provocat la renúncia de diversos dels nostres membres per desencantament i desafecció a un espai polític intern tan tòxic que ha provocat també en el dia de hui aquesta dimissió en bloc”.

Per a finalitzar, Ferri, ha afegit que “No continuarem tolerant aquestes actituds. No volem mirar cap a un altre costat, ni fer mal al Partit en el moment tan delicat de primàries en què ens trobem. Però és la nostra responsabilitat fer saber de manera interna a l’Executiva de Podemos al País Valencià, la qual cosa està passant a Paterna i la nostra incapacitat en aquests moments de maniobrar contra aquestes persones que han utilitzat finalment el sistema de primàries per a col·locar-se a l’ajuntament per un sou, alguna cosa que vulnera el codi ètic de Podemos”.

Publicitat