Paterna presenta un pressupost de 4,3 milions

Juan Antonio Sagredo i Jose Muñoz han presentat hui els "pressupostos sostenibles" de Paterna, que rebrà una finançament que suposa el 20% del pressupost destinat a l'Horta Nord.

L’ajuntament de Paterna ha acollit hui al Secretari d’Organització, Jose Muñoz, per a presentar, al costat de l’alcalde Juan Antonio Sagredo, els pressupostos que afectaran Paterna i gran part de la comarca. Esta inversió suposa el 20% del pressupost de la Generalitat destinat a l’Horta Nord. “Paterna aprofita la innovació i el potencial econòmic, està sabent liderar eixa transformació i estos pressupostos ho confirmen” deia Muñoz al respecte.

Sagredo ha volgut assenyalar la importància de Paterna, ja que “prestem servei tant a la nostra ciutat com a les zones limítrofs com són La Coma, Terramelar o el Parc Científic de la Universitat de València”. L’alcalde també ha volgut remarcar el concepte de “pressupostos sostenibles” amb els que han aconseguit reduir el deute d’un 70% quan van entrar a l’ajuntament fins a un 10% en qüestió de quatre anys. Com a punts importants, Sagredo destaca la inversió en el Palau de Justícia -al qual es destinaran 2’5 milions-, la instal·lació d’una pantalla acústica, la inversió de 50000 € en el centre de Salut de Paterna o l’aposta al Centre de Referència Nacional de Formació Professional “Per donar a la formació professional el reconeixement que mereix i no ha tingut a Espanya com sí que té a Europa tant en l’àmbit social com social, per assegurar un futur laboral qualificat, digne i ben pagat als jóvens” remarcava Jose Muñoz.

Els dos polítics han volgut deixar constància del “caràcter social dels pressupostos” que diuen confirmen la idea del pacte nomenat “Botànic 2” i que ficara el foc d’atenció en els àmbits d’educació, sanitat, creació d’ocupació, dependència i habitatge per “garantir un creixement sostenible i just” deia Muñoz que concloïa aclarint que Paterna servirà d’exemple de la intenció per als pressupostos de la Generalitat. “Hui es demostra el compromís de la Generalitat amb Paterna i de Paterna amb la Generalitat” ha conclòs el Secretari d’Organització.

CatalanSpanish