22.2 C
Valencia

Paterna continua habilitant accessos i reforçant la prevenció en zones crítiques per risc d’incendis en La Vallesa

S'han obert noves franges de seguretat que permetrien un fàcil accés a mitjans d'Emergències en cas d'incendi i s'ha reforçat el manteniment de les canyes pròximes al riu que es poden diverses vegades al mes

- Publicitat -AVL

Paterna continua fent treballs de silvicultura preventiva en La Vallesa, una tasca que es desenvolupa els 365 dies de l’any i que a l’estiu adquireix especial importància per a la prevenció de possibles incendis.

Aquests treballs es realitzen a través de les empreses públiques Divalterra i Gestió i Serveis de Paterna, en coordinació amb la direcció del Parc Natural i Bombers, i permeten crear franges de seguretat des de les cases a la zona de bosc amb matolls, minimitzant els danys materials sobre els immobles si el foc s’acostara a elles.

LaTenienta d’Alcalde de Seguretat, Nuria Campos, ha recordat que “enguany també s’han reformat els camins forestals i s’ha instal·lat nova senyalística per a millorar el temps de resposta davant un incendi, permetent a Bombers, Policia i mitjans d’Emergències un fàcil accés a aquest entorn natural, un dels més valuosos de tota la Comunitat Valenciana”.

A més, s’ha obert un nou camí pròxim a l’hidrant de la Vallesa perquè els camions de bombers puguen maniobrar -realitzant un canvi de sentit si és necessari-, podent d’aquesta forma tindre un millor accés a l’aigua, en cas de requerir-se.

Campos ha posat en valor l’equip humà que treballa per a vetlar per la seguretat de la zona. “A més de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local i voluntaris de Protecció Civil, s’ha reforçat la Brigada de Vigilància Forestal municipal que ha *pasadode 2 a 6 operaris”.

La tecnologia actual també permet que els veïns i veïnes que resideixen en zones considerades com a crítiques reben sms instantanis d’alerta, -els mateixos que s’envien a bombers, policia i servei de vigilància forestal-, perquè estiguen informats del grau de preemergència i de l’evolució d’un incendi en cas que succeïra en tot moment.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,722FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià