10:03 - sábado, 2 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna reasfalta el túnel de Font del Gerro per millorar la circulació de més de 12.000 vehicles

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, està duent a terme els treballs de reasfaltat del túnel que connecta la primera fase del polígon industrial de Font del Gerro amb la segona.

Tal com ha explicat la regidora d’Infraestructures, Núria Campos “l’objectiu d’aquesta actuació no és un altre que millorar el trànsit dels més de 12.000 vehicles que circulen per aquesta via diàriament, vehicles pesats de gran tonatge en la seua gran majoria i proveïts de càrrega”.

Els treballs de reasfaltat, que s’han estès durant tres dies, han consistit en el fresat i posterior pavimentat de la calçada del túnel amb aglomerat asfàltic de 7 cm de gruix, respectant i mantenint les altures de gàlib i els pendents de rampes existents.

Campos ha assenyalat que “aquesta és la primera vegada que es realitza una actuació de millora integral i en condicions sobre el ferm d’aquesta connexió, ja que – com ha indicat la regidora – “fins ara sempre s’havien realitzat mesures provisionals com ‘bacheos’, que ja estaven completament desgastats i havia deixat al túnel en molt males condicions”.

Així mateix, Núria Campos ha recordat que aquesta actuació s’afegeix a altres mesures que l’Executiu de Sagredo ha portat cap sobre aquest túnel, com la millora de la connexió de pluvials per evitar inundacions sobre aquesta infraestructura i a altres intervencions al polígon com el reasfaltat de vies principals com a Ciutat de Lliria i Vila de Bilbao.

Últimas noticias

Contenido relacionado