15:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna reforça el sistema de videovigilància en totes les instal·lacions esportives

L’Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha reforçat el sistema de videovigilància de les instal·lacions esportives de Paterna i ho ha ampliat a nous espais amb l’objectiu de millorar la seguretat i el correcte ús d’aquestes zones i prevenir possibles actes vandàlics.

Així ho ha anunciat hui el regidor d’Esports, José Manuel Mora, qui ha assenyalat que “es tracta d’una mesura totalment preventiva i dissuasiva amb la qual el consistori buscar garantir tant la seguretat dels usuaris de les instal·lacions esportives com la correcta utilització de les mateixes”.

Mora ha explicat que la millora del sistema, al que s’han destinat 30.000 euros, ha permès la instal·lació de 10 noves càmeres de seguretat al circuit de videovigilància municipal i completar-ho fins a aconseguir així els 40 punts d’enregistrament i control. “A més, s’han instal·lat diferents antenes per connectar-ho amb la Policia Local de Paterna i s’ha incorporat un sistema d’enregistrament d’imatges de 30 dies que permet als agents tenir accés als vídeos durant un període de temps major”, ha detallat el regidor.

Respecte a les noves zones vigilades, José Manuel Mora ha indicat que s’han instal·lat càmeres en més punts de la Ciutat Esportiva Municipal, com els dos camps de futbol, el pavelló o el frontó, en el Poliesportiu de la Carretera de Manises i en l’Estadi de Futbol Gerardo Salvador. De la mateixa manera, ha avançat que “aquesta mesura de seguretat s’anirà fent extensiva a les noves zones esportives que té projectades l’actual govern com poden ser la nova piscina municipal adaptada, la pista d’atletisme, el camp de rugbi o la pista de patinatge”.

Últimas noticias

Contenido relacionado