Ciutadanos sol·licita una gestió “adequada i eficaç” per al funcionament dels serveis socials de Paterna

Almagro: “Mitjançant una auditoria podríem conéixer les necessitats i deficiències en l'àrea de serveis socials”

El grup municipal Ciudadanos (Cs) Paterna ha presentat en aquest últim Ple ordinari una proposta en la qual “sol·licita una gestió adequada i eficaç per a funcionament dels servicis socials”, ha explicat la regidora de Cs Laura Almagro.

Segons ha detallat, “Cs demana la realització d’una auditoria per a conéixer de manera contrastada les necessitats i deficiències que poden existir en l’àrea de serveis socials”. “És imprescindible conéixer la situació real dels serveis socials de Paterna per a poder millorar-los”, ha assegurat Almagro.

“La nostra intenció amb tot això és fer que es reunisca el Consell d’Inclusió Social quan es tinguen els resultats”, ha afegit l’edila, qui també ha declarat que “la finalitat és treballar tots en la mateixa direcció i establir un pla comú entre tots els agents”. En cas contrari, ha advertit, “els serveis socials continuaran estant dirigits pel partit de torn que governe, al seu antull”.

Per això, la regidora de Cs ha agraït “el suport a la resta de forces polítiques en aquesta iniciativa tan necessària”. A més, ha demanat que “es reconega la important labor que estan realitzant els tècnics en la matèria a marxes forçades perquè el servei funcione dins del termini i en la forma escaient”.

Publicitat