Paterna invertirà diners per a modernitzar el Gran Teatre Antonio Ferrandis

Entre les millores plantejades està l’adquisició de mescladors de videos i nous equips informàtics per a optimitzar el control de realització i es renovarà el cablejat per a realitzar streamings

Paterna invertirà més de 70.000 euros per a modernitzar el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna. Una suma econòmica amb la qual s’adquirirà nova tecnologia necessària per a adequar aquest escenari a les exigències de les importants produccions que actualment es realitzen. I és que l’última renovació tecnològica es va produir abans de l’any 2000, moment en el qual va ser inaugurat amb el seu nom actual.

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna pertany a la Xarxa de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de titularitat pública i està inclòs dins del Circuit Nacional de Teatres. La inversió econòmica requerida, que serà supervisada per tècnics de l’Ajuntament de Paterna, serà finançada amb càrrec a la Diputació provincial de València.

Així, s’adquiriran per al control de realització mescladors de vídeos, nous equips informàtics i es renovarà el cablejat per a realitzar streamings. També està previst comprar 4 càmeres de vídeo amb l’última tecnologia disponible, així com renovar els antics televisors del hall per uns altres de plasma.

Una part important de la inversió servirà també per a instal·lar una nova xarxa d’Internet en l’edifici, així com per a adquirir un projector làser de 10.000 lumen, nous micròfons, auriculars i un sistema d’il·luminació més actual.

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha assenyalat que “en el Gran Teatre Antonio Ferrandis es programen obres d’altíssim nivell que requereixen d’un alt nivell d’exigència tècnica”. A més, ha recordat que “el Festival de cinema Antonio Ferrandis, els Jocs Florals, els Premis Paterna Ciutat d’Empreses i uns altres importants fites culturals del municipi tenen lloc en aquest escenari, per la qual cosa la seua renovació és molt important”.

CatalanSpanish