Un transportista que va donar positiu per drogues danya el túnel de Font de Pitxer

Després de l'incident es van desplaçar al lloc, agents de la Policia Local, bombers i tècnics municipals per a valorar els danys ocasionats en les bigues del túnel

L’Ajuntament de Paterna avalua els danys estructurals del túnel del polígon industrial Font del Pitxer provocats a les 20.20 d’ahir per un vehicle articulat de transport especial de 40 metres de longitud i 35 tones de pes conduït per un conductor que va donar positiu en el test de drogues.

Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, després de l’incident es van desplaçar al lloc, agents de la Policia Local, bombers i tècnics municipals per a valorar els danys ocasionats en les bigues del túnel.

El camió, que transportava una biga de grans dimensions, tenia la ITV del remolc caducada i el seu conductor, va donar positiu en el test de drogues, motiu pel qual la Policia va instruir diligències per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Per a garantir l’estabilitat de la infraestructura, i mentre els bombers sanejaven les bigues afectades, un tram del carrer Illes Balears, que és la que passa per damunt del túnel, va quedar tancat al trànsit i reobert una vegada realitzada la reparació.

Després del succés, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha tornat a insistir en la necessitat de dotar de més accessos a aquest polígon, un dels majors d’Europa, per a millorar la connexió de les dues fases d’aquest parc industrial pel qual diàriament circulen més de 12.000 vehicles.

Referent a això, el primer edil ha recordat que durant la visita que el Ministre de Foment, José Luis Ábalos, va realitzar aquest dimecres a Paterna, tots dos dirigents van coincidir en la urgència de l’ampliació de l’N-220, que habilita un segon accés a la segona fase de polígon Font del Pitxer, però que està paralitzada pel contenciós interposat per l’Ajuntament de Manises.

En aquest mateix sentit, l’alcalde ha recordat que l’Ajuntament de Paterna ja ha iniciat el procés de contractació de la redacció del projecte tècnic per a construir un segon túnel que connecte la primera amb la segona fase del polígon Font del Pitxer.

Publicitat