20:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Paterna ultima el projecte d’ampliació de la línia d’autobús municipal Valterna-València

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, està ultimant el projecte d’ampliació del servei d’autobús municipal per unir el barri de Lloma Llarga-Valterna amb València i atendre així una connexió metropolitana cada vegada més demandada pels veïns i veïnes d’aquesta barriada perifèrica.

Així ho ha anunciat hui la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, qui ha indicant que estan estudiant la prestació del servei amb les línies de transport actuals a través de l’empresa concessionària del servei d’autobús municipal  ha avançat que “des del departament que dirigeix, els tècnics municipals estan ja concretant des del recorregut del bus fins a la ubicació de les parades”.

Es tracta d’un servei independent, en la línia de l’autobús de Paterna a la Nova Fe i la idea és connectar el barri de Lloma Llarga- Valterna, on resideixen 7.300 veïns/es, amb València amb parada final en Plaça Espanya”, ha avançat Núria Campos, qui ha assenyalat a més que “el nou autobús, que comptarà amb un pressupost aproximat de 120.000 euros a l’any, podria estar en funcionament en pocs mesos”.

Finalment, la regidora ha destacat que el projecte d’ampliació del servei d’autobús municipal que està duent a terme l’actual Equip de Govern també contempla la millora del recorregut actual en tot el terme municipal i l’ampliació de les línies a altres punts del municipi.

D’aquesta manera, l’Executiu de Sagredo recupera i millora el servei d’autobús municipal, ampliant trajectes urbans i interurbans molt demandats per la ciutadania paternera que van ser retallats per l’anterior govern del PP.

Últimas noticias

Contenido relacionado