Detingudes dues persones per la venda de cocaïna des d’un negoci legal a Paterna

Una altra persona va ser arrestada després d'una venda en el seu interior amb 20 grams de cocaïna

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a tres persones, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, després de vendre cocaïna a la menuda des d’un negoci legal. Es van realitzar quatre registres en els quals es van intervindre més de 26.000 euros, uns 40 grams de cocaïna, 7 grams de marihuana, diversos telèfons mòbils, un ordinador portàtil, dos discos durs, una màquina d’envasament al buit i un molinet per a mesclar.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en un negoci de la localitat de Paterna es podria estar venent cocaïna a la menuda a part de la seua activitat legal.

PublicitatRovira  

Durant les investigacions, el 25 de febrer al voltant de les nou de la nit els agents van realitzar la primera detenció a interceptar una venda de droga en el local, en la qual un home de 32 anys, va fer una compra de 20 grams de, pel que sembla, cocaïna i en sentir la presència policial va intentar fugir i desfer-se de la substància.

Com a conseqüència de les investigacions i la detenció, es van realitzar tres registres domiciliaris i en el local comercial, en el qual es va detindre a les dues persones que el regentaven, una dona i un home de 29 i 40 anys, respectivament. En els registres es van intervindre més de 26.000 euros, uns 40 grams de cocaïna, 7 grams de marihuana, diversos telèfons mòbils, un ordinador portàtil, dos discos durs, una màquina d’envasament al buit i un molinet per a mesclar.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, mentre que un altre, ha sigut posat en llibertat després de ser sentit en declaració i no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial durant per a això fóra requerit.