‘Any nou en el Pati’, les activitats infantils matinals organitzades per la Diputació

El Govern Provincial obri amb 'Any Nou en el Pati' un nou espai de tallers i activitats per a les famílies de la província.

La Diputació de Castelló començarà l’any nou amb activitats infantils matinals en el Pati de L’Espai Cultural Obert de les Aules. Així, el Govern Provincial obrirà amb ‘Any Nou en el Pati’, un nou espai replet de tallers i activitats per a les famílies de la província amb diverses zones temàtiques, dirigides a desenvolupar les diferents capacitats dels més xicotets al mateix temps, que a contribuir a enriquir l’oferta cultural infantil durant el període vacacional dels xiquets de Castelló.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “del 2 al 5 de gener obrim aquest espai de tots els castellonencs als més xicotets, amb una original iniciativa, que combina les inquietuds culturals dels més xicotets amb l’esperit nadalenc, que es respira durant aquests dies en ple centre de Castelló”.

En aquest espai hi haurà diferents zones de jocs, amb decoració i tallers nadalencs, zona de relaxació, lectura i contacontes, zona de cinema i televisió, on els xiquets podran fer puzles, robòtica i aprendre de ciències, jugar al twister, l’oca o jocs clàssics, o al laberint i jocs de taula. Tot açò acompanyat d’animació musical durant tots els matins.
Com a part d’aquesta iniciativa, tots els matins s’oferirà un esmorzar de nadal als assistents, potenciant el consum dels productes de Castelló, entre altres aliments saludables.

CatalanSpanish